}
header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
Helaas ging de fotodag op 11 mei bij Hondenschool Zuid-Oost Groningen niet door. Omdat we met een deel van de opbrengst een goed doel, Dog Rescue Bulgaria, zouden steunen, gaan we op zoek naar een alternatief voor deze dag. Houd daarom de website en onze sociale media in de gaten!

AGENDA
13 juli 2024 Famous Pets Pictures staat met de fotostudio op het Oostermoerfeest in Borger. U kunt uw huisdier op professionele wijze laten fotograferen. Heeft u belangstelling? Klik dan op deze link!
© Famous Pets Pictures 2024 KvK-nummer: 53267117