-       een shoot van ongeveer anderhalf uur

-      u bepaalt zelf de locatie

-       u krijgt in de week na de shoot alvast wat kleine bestanden met logo via de mail

-       u krijgt als alle foto’s uitgezocht en bewerkt zijn een persoonlijke link met de gemaakte foto’s

-      u kunt 8 foto’s uitkiezen die bij de shoot zijn inbegrepen. U krijgt 5 grote digitale bestanden op CD en 3 professionele afdrukken naar keuze, waarvan 2 op formaat 10x15 en 1 afdruk van 20x30

-       tevens ontvangt u van alle geselecteerde foto’s een digitaal bestand in verkleind formaat met watermerk voor publicatie op social media

-      de eerste 20 km reiskosten vanaf 9531 EH worden niet berekend, vanaf 20 km bedraagt de reiskostenvergoeding €0,25 per km.

-       wilt u meer foto’s afgedrukt hebben of digitale bestanden op CD? Dat kan, zie de prijslijst voor afdrukken en digitale nabestellingen.

 

Elk volgende huisdier voor €30,00 inclusief een extra afdruk van 20x30 naar keuze. Reiskosten en verzendkosten worden apart berekend.

 

Heeft u veel huisdieren en wilt u van ieder dier een leuke foto? Neem contact met me op en ik kijk of ik een aantrekkelijke prijs voor u kan regelen.

 

Bij nesten en een merrie met veulen geldt een vast tarief van €100,00 met daarbij hetzelfde pakket inbegrepen als hierboven beschreven.