}
header famous rechts
 
navbar-side-background
EEN FOTOSHOOT BOEKEN
Een fotoshoot boeken kan door een email te sturen naar info@famouspetspictures.nl. Voor vragen kunt u mij uiteraard ook (vrijblijvend) mailen! Hieronder volgt meer informatie over de mogelijkheden.

Fotoshoot op locatie
U bepaalt zelf een locatie waar de shoot plaats gaat vinden. Dit kan in het bos zijn, op het strand of gewoon in uw eigen achtertuin. Een locatie met een mooie, niet storende achtergrond is essentieel voor het beste resultaat.

Een shoot duurt gemiddeld zo’n anderhalf uur, afhankelijk van de omstandigheden. Mocht een dier niet zo fotogeniek of wat angstig zijn, dan zal er wat meer tijd nodig zijn. Dit wordt niet doorberekend in de kosten, het resultaat is wat telt! Wilt u een shoot met een bepaald thema of heeft u andere speciale wensen, laat het mij weten!

Studioshoot bij u thuis
Voor (kleine) huisdieren en newbornshoots is het mogelijk om bij u thuis een studioshoot te boeken. Mijn mobiele fotostudio wordt dan in een geschikte ruimte opgebouwd. Dit is ook een goede keuze bij stressgevoelige dieren, die thuis het meest op hun gemak zijn.

U kunt zelf een achtergrondkleur kiezen voor de shoot. Er kan worden gekozen uit: zwart, wit, beige, lichtblauw, lila, paars, roze, lavendelblauw (doek) en aubergine (doek). Voor grotere hondenrassen en shoots met oudere kinderen zijn de zwarte en lichtblauwe achtergrond het meest geschikt.

LET OP: De minimale afmeting voor het opzetten van de studio is 3 bij 3 meter. Er moet genoeg ruimte zijn voor de achtergrond, de studiolampen en natuurlijk de fotograaf.

Studioshoot bij Famous Pets Pictures
Wanneer u geen ruimte heeft om de studio bij u thuis op te zetten, kunt u er ook voor kiezen om in de studio van Famous Pets Pictures langs te komen. Voor wat betreft achtergrondkeuze geldt hetzelfde als bij een studioshoot aan huis.
© Famous Pets Pictures 2023 KvK-nummer: 53267117