}
header famous rechts
 
navbar-side-background
WIE IS DE FOTOGRAFE?

huisdierfotografieIk ben Dagmar en ik woon met mijn vriend, ons zoontje, onze hond, vijf katten en twee dwergkonijnen in Borger. Al van kinds af aan ben ik gek op dieren. Ik heb daarom meerdere opleidingen op dierengebied gevolgd en ik heb daarna bij verschillende bedrijven met dieren gewerkt.

Fotograferen vind ik erg leuk om te doen, al sinds ik mijn eerste (ouderwetse) camera van mijn vader kreeg. Later kocht ik een analoge spiegelreflexcamera en in 2007 kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera, waarna ik me wat meer bezig ben gaan houden met de technische kant van fotografie.

Na het volgen van een beginnerscursus fotografie volgde al gauw de gevorderden cursus en ben ik helemaal fanatiek geworden. Door veel te fotograferen, dingen uitproberen en lezen over fotografie heb ik mijn foto’s verder verbeterd en besloot ik van mijn grootste hobby’s, fotografie en dieren, mijn werk te maken.

In 2011 ben ik gestart met Famous Pets Pictures, waarvan mijn Ragdoll Famous zowel naamgever als mascotte is. Neem gerust een kijkje op de website. Voor vragen of het boeken van een fotoshoot kunt u uiteraard contact met mij opnemen!


PUBLICATIES EN EXPOSITIES
Mijn werk is onder meer gepubliceerd in fotoblad Zoom en in het magazine van VDH, de Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden. Ook heb ik mijn werk geëxposeerd in de bibliotheek van Borger.


© Famous Pets Pictures 2023 KvK-nummer: 53267117