}
header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
3 april 2023 De fotosessies bij Welkoop in Hardenberg waren een groot succes! Het was een drukke maar erg geslaagde dag. U vindt wat voorproefjes op de Facebook- en Instagrampagina's van Famous Pets Pictures.
   

AGENDA
13 mei 2023 Op zaterdag 13 mei staat Famous Pets Pictures met de fotostudio in de winkel van Pets Place Borger, waar u ook de mogelijkheid heeft om u in te schrijven. Alle informatie vindt u op deze pagina.
3 juni 2023 Op zaterdag 3 juni staat de fotostudio van Famous Pets Pictures bij Pets Place Veendam. U kunt zich inschrijven in de winkel. De informatie over deze dag vindt u op deze pagina.
© Famous Pets Pictures 2023 KvK-nummer: 53267117