header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
15 juni 2018 Dagmar is op 8 juni bevallen van een gezonde zoon: Daniel. Met moeder en kind gaat alles voorspoedig.
11 april 2018 Van 30 april tot en met 31 augustus is Dagmar met zwangerschapsverlof. Wilt u nog foto's nabestellen, dan kan dat tot en met 23 april. Wilt u een fotoshoot boeken, dan kunnen wij u vanaf 1 september weer inplannen! Deze informatie vindt u ook op onze Facebookpagina en Twitter.

AGENDA
7 december 2018 Een bijzondere gelegenheid, want Dierenspeciaalzaak Buze in Heiligerlee ontvangt ons voor de vijfde keer! U vindt alle informatie op deze pagina.
© Famous Pets Pictures 2011-2018 KvK-nummer: 53267117