header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
15 juni 2018 Dagmar is op 8 juni bevallen van een gezonde zoon: Daniel. Met moeder en kind gaat alles voorspoedig.
11 april 2018 Van 30 april tot en met 31 augustus is Dagmar met zwangerschapsverlof. Wilt u nog foto's nabestellen, dan kan dat tot en met 23 april. Wilt u een fotoshoot boeken, dan kunnen wij u vanaf 1 september weer inplannen! Deze informatie vindt u ook op onze Facebookpagina en Twitter.

AGENDA
29 september 2018 De Jumper in Assen organiseert ook dit jaar een Doedag. Famous Pets Pictures is aanwezig om uw huisdier op de foto te zetten!
23 september 2018 U kunt ons op deze dag tegenkomen op de Open Dag van de KNON Hondenschool in Borger. Alle benodigde informatie vindt u hier.
© Famous Pets Pictures 2011-2018 KvK-nummer: 53267117