header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
7 april 2017 De Kwispeldag bij Dier All-in Assen was erg gezellig. Op de Facebookpagina van Famous Pets Pictures zijn wat voorproefjes te vinden.
28 januari 2017 De informatiepagina is uitgebreid, met links naar alle informatie die u nodig heeft voor het boeken van uw ideale fotoshoot!
17 januari 2017 Na een korte onderbreking is Famous Pets Pictures weer online en kunt u weer fotoshoots boeken!
28 november 2016 Het was gezellig druk bij de fotoshoot bij Pets Place Borger. Er staat een voorproefje op de Facebookpagina van Famous Pets Pictures!

AGENDA
29 april 2017 De fotostudio is voor de tweede keer aanwezig bij Dog Life Hondenschool in Valthermond. Meer informatie kunt u hier vinden.
   
© Famous Pets Pictures 2011-2017 KvK-nummer: 53267117