header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
23 maart 2018 De foto's van de shoot bij Pets Place Meppel zijn afgedrukt en opgestuurd. U kunt ze ophalen bij de winkel, ruim een week eerder dan we hadden gepland! Er zijn ook nog wat voorproefjes op Facebook gezet.
12 maart 2018 De dierenwinkelshoot bij Pets Place Meppel was erg gezellig. Het was niet zo druk, maar we hadden wél wat bijzondere dieren te gast. Er staat een voorproefje op onze Facebookpagina!

AGENDA
10 maart 2018 Pets Place in Meppel heeft ons uitgenodigd voor een fotoshoot. Ook hier is het thema 'Lente'. Neem vast een kijkje op de informatiepagina!
17 februari 2018 De eerste dierenwinkelshoot van dit jaar is bij Pets Place in Assen. Het thema is 'Lente' en u vindt alle relevante informatie op deze pagina.
© Famous Pets Pictures 2011-2018 KvK-nummer: 53267117