}
header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
23 augustus 2019 Sinds kort is Famous Pets Pictures ook te volgen via Instagram! Dagmar post vrijwel dagelijks een nieuwe foto. Op naar de 1 miljoen volgers!
   

AGENDA
8 september 2019 Famous Pets Pictures is gevraagd voor het Dog & Family Event van Hondenschool Actief met Focus. Het thema is 'Herfst'. Alle informatie én de prijslijst vindt u onder de link!
28 september 2019 Tijdens de Doedag van de Jumper in Assen is de fotostudio van Famous Pets Pictures voor het derde jaar te gast in de winkel. Meer informatie vindt u als u de link volgt!
© 2011-2019 KvK-nummer: 53267117