}
header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
31 maart 2020 CORONAVIRUS - De overheid heeft nadere maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot 1 juni a.s. zijn veel evenementen daarom afgelast. Wij doen tot die datum ook geen shoots bij dierenwinkels.

Het is uiteraard mogelijk om nabestellingen van eerdere fotoshoots bij ons te doen. Wij willen wel wijzen op de drukte bij de postbedrijven, waardoor de bezorging iets langer kan duren. Wij hopen daarvoor op uw begrip!

AGENDA
29 februari 2020 Pets Place Meppel is verhuisd naar een nieuwe winkel. Onze fotostudio is 29 februari aanwezig tijdens de feestelijke openingsdag!
   
© 2011-2020 KvK-nummer: 53267117