}
header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
23 augustus 2019 Sinds kort is Famous Pets Pictures ook te volgen via Instagram! Dagmar post vrijwel dagelijks een nieuwe foto. Op naar de 1 miljoen volgers!
   

AGENDA
26 oktober 2019 De fotostudio van Famous Pets Pictures staat zaterdag 26 oktober in de dierenwinkel van Jumper aan de Hereweg in Groningen. Klik op de link voor meer informatie!
9 november 2019 Wilt u graag een professionele foto van uw huisdier met een Kerstthema, bijvoorbeeld voor uw kerstkaarten? Kom dan 9 november naar onze fotoshoot bij Dierenspeciaalzaak Buze in Heiligerlee!
© 2011-2019 KvK-nummer: 53267117