}
header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
1 juli 2020 CORONAVIRUS - De maatregelen omtrent het coronavirus zijn versoepeld en wij zijn daarom weer beschikbaar voor fotoshoots! Uiteraard houden wij daarbij rekening met de voorgeschreven maatregelen, zoals afstand houden en hygiëne. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Het is nog steeds mogelijk om nabestellingen van eerdere fotoshoots bij ons te doen. U kunt daarvoor ook contact met ons opnemen.

AGENDA
3 oktober 2020 Goed nieuws! Famous Pets Pictures is uitgenodigd door Pets Place Zwolle, waar wij hopelijk op 3 oktober met de fotostudio zullen staan. Het thema is 'Dierendag'. Meer informatie volgt zo snel mogelijk!
29 februari 2020 Pets Place Meppel is verhuisd naar een nieuwe winkel. Onze fotostudio is 29 februari aanwezig tijdens de feestelijke openingsdag!
© 2011-2020 KvK-nummer: 53267117