header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
1 januari 2018 Famous Pets Pictures wenst u een gelukkig nieuwjaar en alle goeds voor 2018!
1 december 2017 We hebben in Veendam een bedrag van €32,- opgehaald om Rosalie te helpen. Hartelijk dank voor de bestellingen en vrijwillige donaties! Bijdragen kan nog steeds, via de crowdfundingspagina!

AGENDA
10 februari 2018 De eerste dierenwinkelshoot van dit jaar is bij Pets Place in Assen. Het thema is 'Lente' en u vindt alle relevante informatie op deze pagina.
25 november 2017 We staan ook dit jaar weer met de fotostudio bij Pets Place Veendam. Dit jaar is het thema 'Kerst' en ook hiervoor hebben we een informatiepagina.
© Famous Pets Pictures 2011-2018 KvK-nummer: 53267117