header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
9 oktober 2017 Met dank aan alle klanten heeft Famous Pets Pictures €31,- kunnen doneren aan Dierentehuis Ter Marse. Op Facebook vindt u alvast wat modellen!
2 oktober 2017 De Doedag bij de Jumper in Assen was erg gezellig. Op de Facebookpagina van Famous Pets Pictures kunt u een aantal dieren bewonderen.

AGENDA
21 oktober 2017 Pets Place Borger verwelkomt voor de vijfde keer de fotostudio in de winkel! Komt u ook langs voor een gratis foto?
28 oktober 2017 De fotostudio staat voor de eerste keer bij Pets Place Beilen. Er is ook een speciale actie met sleutelhangers! Meer informatie vindt u op deze pagina.
© Famous Pets Pictures 2011-2017 KvK-nummer: 53267117