header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
7 april 2017 De Kwispeldag bij Dier All-in Assen was erg gezellig. Op de Facebookpagina van Famous Pets Pictures zijn wat voorproefjes te vinden.
28 januari 2017 De informatiepagina is uitgebreid, met links naar alle informatie die u nodig heeft voor het boeken van uw ideale fotoshoot!

AGENDA
1 september 2017 Famous Pets Pictures staat voor het vierde jaar op rij bij Dierenspeciaal-zaak Buze in Heiligerlee. Komt u ook langs voor een gratis foto?
19 juli 2017 De studio van Famous Pets Pictures staat bij KNON Hondenschool in Borger, speciaal voor cursisten. Alle informatie kunt u vinden op deze pagina.
   
© Famous Pets Pictures 2011-2017 KvK-nummer: 53267117