header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
1 december 2017 We hebben in Veendam een bedrag van €32,- opgehaald om Rosalie te helpen. Hartelijk dank voor de bestellingen en vrijwillige donaties! Bijdragen kan nog steeds, via de crowdfundingspagina!
18 november 2017 Vanwege de enorme belangstelling duurt het iets langer voor de foto's die in Beilen zijn gemaakt klaar zijn. Vanaf 25 november kunt u uw bestelde foto's bij Pets Place Beilen afhalen.

AGENDA
25 november 2017 We staan ook dit jaar weer met de fotostudio bij Pets Place Veendam. Dit jaar is het thema 'Kerst' en ook hiervoor hebben we een informatiepagina.
28 oktober 2017 De fotostudio staat voor de eerste keer bij Pets Place Beilen. Er is ook een speciale actie met sleutelhangers! Meer informatie vindt u op deze pagina.
© Famous Pets Pictures 2011-2017 KvK-nummer: 53267117